LOANME DLA CELESTYNIAKÓW – RELACJA Z PRZEKAZANIA ZEBRANYCH PRODUKTÓW

Wraz z końcem sierpnia, w siedzibie LoanMe zakończyła się także wewnętrzna zbiórka produktów dla bezdomnych zwierząt ze Schroniska w Celestynowie. Zbieraliśmy produkty, których zwierzęta najbardziej potrzebowały – mokrą karmę dla kotów i suchą karmę dla psów. Na początku września Nasi Pracownicy przekazali dary, które udało się zgromadzić. Firma LoanMe już po raz kolejny zaangażowała się w pomoc tej organizacji.

LOANME DLA CELESTYNIAKÓW – RELACJA Z PRZEKAZANIA ZEBRANYCH PRODUKTÓW

Od samego początku obserwowaliśmy bardzo duże zaangażowanie w tę akcję, ponieważ wśród Pracowników LoanMe jest mnóstwo osób, które także posiadają zwierzęta, więc chęć pomocy podopiecznym Schroniska w Celestynowie wynikała z ogromnej miłości do zwierzaków oraz troski o ich niełatwy los.

LOANME DLA CELESTYNIAKÓW – RELACJA Z PRZEKAZANIA ZEBRANYCH PRODUKTÓW

Z relacji Pracowników, którzy zdecydowali się pojechać do Celestynowa w celu przekazania władzom Ośrodka produktów, wynika, że zderzenie się z tą smutną rzeczywistością w Schronisku było trudne i bolesne. Niestety widok bezbronnych stworzeń, które niejednokrotnie mają za sobą ciężkie przeżycia powoduje, że łzy same cisną się do oczu.

LOANME DLA CELESTYNIAKÓW – RELACJA Z PRZEKAZANIA ZEBRANYCH PRODUKTÓW

Cieszymy się, że mogliśmy wesprzeć Celestyniaki naszą zbiórką, bardzo doceniamy pracę tej organizacji i trzymamy kciuki za Ich działalność.

Zapraszamy na stronę Schroniska i zachęcamy do zaangażowania się w pomoc:  http://www.celestynow.toz.pl/