Konkurs ‘Świąteczna opowieść’ - wyłoniliśmy zwycięzców

Konkurs Świąteczna Opowieść po raz pierwszy zorganizowano na przełomie 2017 i 2018 r. Od samego początku cieszył się ogromnym zainteresowaniem klientów korzystających z usług pożyczkodawców pozabankowych.  Łącznie otrzymano ponad 250 odpowiedzi konkursowych, spośród których Jury złożone z Pracowników LoanMe wybrało troje zwycięzców.

Świąteczna Opowieść, Edycja II - Odcinek I: Historia Pana Kazimierza

Tegoroczna edycja konkursu również cieszyła się ogromnym zainteresowaniem wśród polskich pożyczkobiorców. By wziąć w niej udział, klient musiał opowiedzieć o tym, w jaki sposób pożyczka w LoanMe przyczyniła się do spełnienia jego marzenia. Tradycyjnie już zwycięzcy konkursu opowiedzieli swoje historie przed kamerami firmowej telewizji LM News.

Jednym ze zwycięzców drugiej edycji konkursu Świąteczna Opowieść był Pan Kazimierz z Andrychowa. Kiedy jego wieloletni przyjaciel popadł w finansowe tarapaty, Pan Kazimierz postanowił mu pomóc. Podjął pożyczkę, by przyjaciel nie stracił swojego mieszkania.

Świąteczna Opowieść II - odc. II - Historia Pana Piotra

W drugim odcinku serii Świąteczna Opowieść poznajemy kolejnego zwycięzcę konkursu – Pana Piotra z Władysławowa. Pan Piotr wziął pożyczkę, ponieważ tuż przed Świętami Bożego Narodzenia zabrakło mu pieniędzy na prezenty dla najbliższych. Dodatkowy zastrzyk gotówki wydał na prezenty dla całej rodziny oraz dla swojej ukochanej narzeczonej.

Świąteczna Opowieść II - odc. III - Historia Pani Angeliki

Kolejna historia jest niezwykle romantyczna. To opowieść Pani Angeliki i Pana Krzysztofa z Rudy Śląskiej. Para planowała ślub, ale okazało się, że koszty wesela przeniosły ich założenia. Młodej Parze zabrakło środków na sfinansowanie wymarzonej uroczystości. Pani Angelika podjęła pożyczkę, by pokryć koszty związane z organizacją wesela.

Odcinki I i II serii "Świątecznej Opowieści" znajdują się na kanale YouTube marki LoanMe.