LoanMe po raz trzeci spłaca pożyczki swoich Klientów

konkurs, świąteczna opowieść

6 grudnia 2019 r. już po raz trzeci rusza konkurs organizowany przez spółkę LoanMe pt. "Świąteczna Opowieść". Konkurs jest skierowany do Klientów firmy, którzy skorzystali z oferty pożyczki. Aby wziąć w nim udział, należy opowiedzieć jak pożyczka przyczyniła się do realizacji marzeń uczestników. Trzy najciekawsze historie zostaną nagrodzone częściowym umorzeniem zobowiązania!

Dwie edycje konkursu odbyły się w latach 2017-2019. Łącznie otrzymano ponad 350 zgłoszeń. Wyłoniono 6 laureatów, którzy opowiedzieli swoje historie przed kamerą LM NEWS.

Historie zwycięzców można obejrzeć na stronie internetowej: www.loanme.pl

Chcemy być bliżej Klientów

LoanMe to pozabankowa instytucja finansowa, udzielająca pożyczek krótkoterminowych. Oprócz swojej działalności statutowej, firma aktywnie udziela się na gruncie CSR, angażując się w liczne akcje charytatywne, m.in. bankiety charytatywne z Joanną Krupą.

- Chcemy być firmą, która wniesie namiastkę dobra do otaczającego nas świata. Pomaganie daje nam ogromną satysfakcję, więc stwierdziliśmy, że pragniemy także wesprzeć naszych Klientów. Zdajemy sobie sprawę, że większość ludzi korzysta z usług pożyczkodawców, ponieważ znalazła się w trudnej sytuacji. Chcemy wiedzieć, kto jest po drugiej stronie słuchawki – wiemy, że jest to drugi człowiek, który nierzadko został przyparty do muru. Dlatego zorganizowaliśmy konkurs, który umożliwił laureatom rozwiązanie problemu, a zarazem uwolnił od zobowiązania. – mówi Katarzyna Bieńkowska – dyrektor Działu Relacji z Mediami firmy LoanMe.

Dodatkowych informacji udziela:
Katarzyna Bieńkowska, LoanMe | tel. +48 733 152 626 | e-mail: k.bienkowska@loanme.pl
LoanMe jest dynamicznie rozwijającą się instytucją finansową oferującą Klientom korzystne produkty finansowe na preferencyjnych warunkach. Firma działa w sektorze pożyczkodawców pozabankowych, a swoje produkty tworzy na podstawie indywidualnych potrzeb każdego Klienta.
Fanpage: https://www.facebook.com/LoanMePolska/
Strona internetowa: www.loanme.pl